Costume cu trei piese Conține 4 produse.

Se afişează 1-4 din 4 articole
  • Costum cu sacou cambrat,realizat din tesatura vernil,cu incrustatie de dantela in talie,fata si maineci,incheiat cu un nasture, top realizat din aceasi tesatura cu cu insertie de dantela in partea din fata si maneci,fusta conica,lungime medie.

  • Costum cu sacou cambrat,realizat din tesatura roz prafuit,cu incrustatie de dantela in talie,fata si maineci,incheiat cu un nasture, top realizat din aceasi tesatura cu cu insertie de dantela in partea din fata si maneci,fusta conica,lungime medie.

  •  Costum cu sacou cambrat,realizat din tesatura bleomarin, cu incrustatie de dantela in talie,fata, maineci, incheiat cu un nasture, top realizat din aceasi tesatura,cu insertie de dantela in partea din fata si maineci,fusta conica, lungime medie.

  • Costum 3 piese , sacou visiniu cu maneca lunga, cu incrustatie de brocard pe lateral talie,incheiat cu un nasture;cu top din tesatura visinie cu maneca scurta si incrustatie de brocard in decolteu, fusta dreapta, lunga cu slit la spate si incheiata cu fermoar la spate.

Se afişează 1-4 din 4 articole